pixel

С 9,5 млн. лв. преобразяват пристанището в Черноморец

пристанище

Източник: vestnikstroitel.bg

Договор за бъзвъзмездна помощ за изпълнение на проект „Инвестиции в съществуващо рибарско пристанище Черноморец” подписаха кметът на община Созопол Панайот Рейзи и изп. директор на Изпълнителна агенция „Рибарство и аквакултури” д-р Драгомир Господинов, съобщиха от пресцентъра на община Созопол. Проектът ще се изпълнява по Оперативна програма „Рибарство и аквакултури” 2007-2013 г. и е на стойност 9,5 млн. лв. Проектните дейности ще се осъществят за срок от две години.

Разширението, модернизацията, реконструк­ция­та на пристанището и изграждането на модерно място за първа продажба на риба е основната цел на проекта. С реализирането му ще бъдат извършени рехабилитационни мероприятия на съществуващите и действащи, изградени преди години съоръжения за приставане на рибарски лодки и малки плавателни съдове в района на съществуващия пристан Черноморец.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: