pixel

Ремонтират основно улиците в Карнобат с над 800 хил. лв.

karnobat

Основен ремонт на улиците в град Карнобат ще започне скоро. Местната община вече е обявила поръчка за избор на изпълнител на строително-монтажните работи. Ремонтите ще се извършват съгласно изискванията и указанията на възложителя и при спазване на всички действащи технически нормативи, пише в документацията, цитирана от „Топ новини“.

Строителните дейности, които ще се изпълняват, са преасфалтиране на улиците, демонтаж на старите улични бордюри и подмяната им с вибропресовани, доставка и монтаж на полимербетонна решетка за уличен отток, почистване на стари улични оттоци, изкърпване на единични дупки с асфалтобетон.

Прогнозната стойност на обществената поръчка е 812 708 лв. без ДДС.

Срокът за завършване на уличните ремонти е 30 ноември 2016 г. Поръчката се провежда във връзка с изпълнение на капиталовата програма на Община Карнобат, приета на заседанието на Общинския съвет 29 януари тази година.

За финансиране ще се използва целева субсидия за капиталови разходи и собствени средства. Кандидатите за изпълнители могат да подават оферти или заявления за участие до 28 април.

Ценовите предложения ще бъдат отворени на 3 май в административната сграда на Община Карнобат.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: