pixel

Руски вестник сложи България на челно място по измами с имоти

имоти

Източник: btvnews.bg

България е сред петте страни, които мамят руснаците, които инвестират в имоти, пише вестник „Правда“.

„Купуването на недвижим имот в чужбина понякога изглежда на руснаците по-изгодна инвестиция, отколкото покупката му в родината. Надявайки се на безупречна сделка нашите съграждани търсят дом извън пределите на страната. Заслепени от мечти за дом в България, Испания или Египет, руснаците често забравят, че и в чужбина се срещат мошеници“, пише в материала на вестника.

Най-коварни се оказват пет страни – България, Египет, Испания, Дубай и Италия. До този извод са достигнали специалисти от консултантския портал „Indriksons”. Те са съставили рейтинг на държавите, в които през последните години руснаците най-често остават излъгани, пише „Правда”.

„Безспорното първо място е на слънчева България – горещо обичана от руските туристи, които посещават страната още от годините на СССР. В тази страна руснаците се чувстват като у дома си, когато купуват имот. Именно там обаче ги очаква най-голямото разочарование”, се казва още в статията.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: