pixel

Ремонтират виадукт ”Звездица” от АМ ”Черно море”

viadukt zvezditza

Агенция „Пътна инфраструктура“ обяви обществена поръчка за основен ремонт на виадукт „Звездица” от магистрала „Черно море”. Съоръжението, което е на територията на област Варна, е с дължина 400 метра. Индикативната стойност на строително-монтажните работи е 3,6 млн. лв. без ДДС.

Основният ремонт на виадукта включва премахване на всички пластове на настилката, изграждане на ново асфалтобетонно покритие, хидроизолация, разширение на тротоарите, подмяна на дилатационните фуги, поставяне на предпазна решетка в разделителната ивица, подмяна на ограничителните системи и отводнителната система, съобщава dir.bg.

Кандидатите могат да подават оферти до 6 юни. Критерият за оценка на офертите е икономически най-изгодна оферта.

Срокът за изпълнение на обществената поръчка е 200 дни.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: