pixel

Ремонтират ударно столичните тротоари

тротоар

Източник: blitz.bg

Започна ремонтът на тротоарите по ул.“Стефан Караджа“ и ул.“Хан Крум“. Строително-ремонтните работи са част от програмата за текущ ремонт на Столична община.

В момента се работи по обновяването на тротоарите по ул.“Зайчар“, както и бул.“Евлоги и Христо Георгиеви“, ул.“Иван Асен ІІ“. По програмата за текущи ремонти тази пролет до момента са извършени ремонти на общо 8 630 кв.м тротоари сред които са бул. „Цар Освободител“, бул.“Васил Левски“ (в района на Сточна гара), ул.“Поп Богомил“, ул.“Струма“, ул.“Одрин“, ул.“8-ми декември“, ул.“Латинка“, ул.“Шипка“ и др.

Предстои да започнат ремонтни работи по тротоарите на бул.“Христо Смирненски“, ул.“Кирил и Методий“, ул.“Будапеща“, ул.“Веслец“, ул.“Сердика“, ул.“Дунав“ и др.

Със строителството на пробива на бул.“Царица Йоанна“ се изпълняват и нови тротоари. В рамките на инвестиционния проект за реконструкция на бул.“Витоша“ ще бъдат обновени и тротоарите в участъка от ул.“Неофит Рилски“ до ул.“Солунска“ до средата на месец юни.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: