pixel

Ремонтират 10 подлеза в столицата

подлез

Източник: dir.bg

Текущи ремонти ще бъдат извършени на седем подлеза по бул. „България” в София. Това заяви пред журналисти зам.-кметът на Столична община Любомир Христов. Текущи ремонти ще се извършат и на подлезите при Румънското посолство, на Орлов мост и при Политехническия комбинат, предаде „Фокус“.

Ремонтите предвиждат осигуряване на осветление и безопасност на преминаване. Не са предвидени основни ремонти на подлези в столицата, уточни зам.-кметът.

„Продължава да стои на дневен ред проблемът с вандализма в подлезите на София. За съжаление дори подлези, които са цялостно реконструирани и модернизирани в рамките на седмица остават без осветление, заради вандалски посегателства”, коментира Христов.

„Поддържането на подлезите е задължение на районните администрации. Има осигурени средства за поддръжка”, уточни зам.-кметът.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: