pixel

Работници на Аспаруховия мост разгневиха варненци

asparuhovia most

Снимка, на която се вижда как строителни работници, заети с ремонта на Аспаруховия мост във Варна, подремват в работно време, стана хит в социалната мрежа. Снимката показва как масово работниците са полегнали на новоизграждащия се тротоар и спят, вместо да ремонтират моста, предаде Нова телевизия.

Варненци масово се възмущават на тази гледка и са готови да линчуват работниците, тъй като ремонтът на Аспаруховия мост е блокирал града.

Ремонтът стартира през април  и оттогава варненци се борят всеки ден с огромни задръствания.

Недоволството е още по-голямо, тъй като преди месец беше обещано, че ремонтът на Аспарухов мост ще се извършва денонощно, като служителите на фирмата изпълнител „Хидрострой” ще работят на три смени, с изключение на Великденските празници.

Във Фейсбук  има създадена дори група „Аспарухов мост-състояние, снимки, мнения, свързани със задръстването“, където варненци да могат да споделят картина от моста.

Ремонтът предвижда подмяна на хидроизолацията и тротоарните конзоли, подмяна на асфалта, саниране на греди, ограничителни системи, знаци, маркировка и др.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: