pixel

PVC плочи за площи с високи натоварвания – нов под за 24 часа

PVC ПЛОЧИ

Имате проблеми или бърза амортизация на настилките във вашата сграда или площ с високи натоварвания ? Притеснява ви сложното и трудоемко полагане на нова настилка? В отговор на съвременните изисквания в строителството за енергоефективни и иновативни продукти, Стилстрой Трейдинг предлага практични и висококачествени решения за покритие на под – настилките на GROUPE TLM–Франция.Специално разработени за  площи с високо натоварен трафик, те са произведени от термопластичен поливинилхлорид и се полагат директно върху стоманобетонната плоча или върху съществуваща амортизирана настилка.

PVC плочите са разработени в няколко продуктови линии според приложението им – TRAFICLINE INDUSTRY, TRAFICLINE COLORS, TRAFICLINE DECOR, TRAFICLINE VISIOFLOOR, EUROTILE, ЕASYTILE, STANDLINE и  имат следните предимства:

– Свободно полагане, без  необходимост от лепене;
– Без предварителна  подготовка на пода преди полагане;
– Монтират  се на принципа на самозаключваща се система на закрепване;
– Минимално  прекъсване на ежедневните дейности по време на монтаж;
– Многофункционалност  – плочите  се монтират и демонтират много лесно и многократно;
– Добра термо и шумоизолация,благодарение на повишената плътност и дебелината  на подовата настилка.
– Лесна  поддръжка и дълготрайна защита против замърсяване – уникалното покритие Stainproof®
– 100% рециклируемост.
– TRAFICLINE INDUSTRY са предназначени за подове, подложени на големи натоварвания в индустриални и складови площи. Подовите настилки са химически устойчиви и с висока издръжливост на товари от промишлено и складово оборудване. Поемат концентрирани точкови товари с висока стойност.

Плочите TRAFICLINE INDUSTRY са с размери 50×50 см и се предлагат с 2 дебелини- 5 и 7 мм, в 6 цвята и 4 ефекта на повърхността:

– STR – квадратни плочки със скосени краища;
– STG – финозърнеста;
– STA – големи оризови зрънца;
– STS – малки оризови зрънца.

Цветовата гама обхваща следните нюанси по система RAL:зеленo, червено, сигнално жълто,aнтрацитно сиво,стоманено сиво и синьо.

PVC ПЛОЧИ

TRAFICLINE COLORS са PVC плочи за под, подходящи за обществени сгради – офиси, търговски помещения, училища и т.н. Плочите от посочената колекция са с дебелина 5 и 7мм, като тези със 7 мм дебелина се предлагат в 2 ефекта на повърхността –  STG и STS .

Произвеждат се  в 10 цвята, което увеличава дизайнерските възможности.  Комбинацията на различни цветове позволява проявата на креативност и индивидуален почерк.

PVC ПЛОЧИ

TRAFICLINE DECOR е колекция, съчетаваща качество и дизайн.  Естетически издържана подова настилка за офиси, шоуруми и  изложбени площи, представена чрез три мини колекции- Office,Nature, Zen и 8 декора. Едно от изключителните предимства на TRAFICLINE DECOR е печатната визия в различни цветове, която прави незабележими замърсяванията на пода и създава релаксираща и изискана атмосфера.  Плочите са с дебелина 7мм и размери 50×50 см.

PVC ПЛОЧИ

TRAFICLINE VISIOFLOOR е продуктова линия за означение на подова маркировка и сигнализация чрез печат върху плочите. Възпроизвеждат се на всякакъв вид лога, изображения, снимки директно върху повърхността без ограничение на размера. Дебелината на прочите  е 7мм, размер – 50×50 см с финнозърнеста  структура на покритието.

PVC ПЛОЧИ

PVC ПЛОЧИ

– EUROTILE се отличават със своята изцяло невидима система на закрепване. Покритието им е зърнесто, разновидностите – в 6 цвята и дебелина 8 мм.Проектирани  са за индустриално приложение и в обществени сгради.
– ЕASYTILE са PVC подови плочи,произведени  природосъобразно- изработени са от 50 до 100% рециклиран материал, което обосновава и тяхната икономическа  ефективност. Предлагат се в тъмно сив цвят, подходящи са за складове,гаражи и работилници
– STANDLINE е високотехнологична концепция, развита чрез компютърна технология, с периферна система на прикрепване, пригодена за тежък трафик. Плочите са с размери 50×50 см и с дебелина 14 мм. STANDLINE е напълно съвместима с TRAFICLINE благодарение на същата система на сглобяване.

Едно от изключителните предимства на подовата настилка е свободното оттичане на разтвори, масла и падането на метални стружки и прах, тъй като тя е с перфорация. Лесно се почиства с помощта на струя под високо налягане. Дори, когато са монтирани, плочите STANDLINE могат да бъдат навити на руло, за да се улесни допълнително почистването. STANDLINE е специално проектирана за:

– Площи, подложени на износване и местата на транспортните потоци в индустриалните сгради, като спира  разпространението на замърсителите;
– Пространството около машини,разпръскващи масла, метални стружки  и други замърсители, които могат да са опасни за операторите на машините и да замърсяват помещението;
– Площи за обработка на храна, индустриални кухни и помещения, с високи изисквания към хигиената.

Монтаж:Плочите TRAFICLINE, STANDLINE, EUROTILE и EASYTILE имат значително по-лесен и бърз монтаж в сравнение с други подобни подови настилки – двама монтажници могат да инсталират 80-100 м2 дневно. Монтажът може да се извършва и поетапно.Подът трябва да бъде твърд и гладък, така че плочите да не се деформират след полагане.Плочите се изрязват лесно на необходимите размери с електрически трион и се закрепват като лего.Те се полагат без значителен шум и прах.

Комфортен и сигурен под – подовите плочи на GROUPE TLM – Франция осигуряват ергономична повърхност, улесняваща безшумната и безпроблемна експлоатация дори при намокряне. Те могат да са антистатични или електропроводими, според изискванията за помещението където се монтират.Имат  лесна поддръжка – подът може да бъде почистван както ръчно, така и машинно с подходящ препарат . Еластични, здрави и непързалящи се, PVC плочите са дълготрайна инвестиция. Естетически издържани и изключително функционални, те са подходящи за оборудване на производствени помещения в индустриални предприятия, спортни площадки, фитнес клубове, площи за отдих и развлечения, магазини и складове, офиси и лаборатории, гаражи и автосалони, училища, временни изложби и други.

PVC ПЛОЧИ

У нас са монтирани в следните обекти в София и страната:

Зала ”Универсиада”, хотели „Арте” и „Evergreen Palace” – фитнес зали, магазин Billa София – складови площи, подстанция на НЕК- помещения за оператори,  изложбени площи на Стройко и  BBW  и др.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: