pixel

Прозоречният профил Elegante на Deceuninck печели наградата за дизайн Red Dot 2019

Deceuninck

Deceuninck, белгийският производител на PVC и алуминиеви системи за прозорци и врати, спечели наградата Red Dot 2019 в категорията „Продуктов дизайн“ с Elegante, наскоро разработена платформа за прозорци.

Deceuninck

Elegante съчетава превъзходна изолация с несравним елегантен дизайн. Deceuninck разработи PVC прозоречния профил с най-тънкия “Фалц“, на пазара (само 9 мм) и така стана пионер в съчетаването на стилния дизайн с оптимални технически характеристики.

„В досегашната ни практика PVC прозорците никога не са били отличавани заради качеството на техния дизайн. С профила Elegante нашата цел е да променим това. Този продукт е резултат от инвестиции, фокусирани едновременно върху иновациите и дизайна. Ето защо международното признание за него доказва, че сме успели да постигнем целта“, посочва Франсис Ван Екхаут, главен изпълнителен директор на Deceuninck.

Deceuninck

Иновативната PVC прозоречна система беше отличена за висококачествения си дизайн от 40-членното международно жури.

Deceuninck

Германската награда Red Dot води началото си от 1954 г. и се смята за една от най-престижните европейски награди за дизайн.

RedDot

Иновативните решения на Deceuninck са резултат от интензивна изследователска работа и дългогодишен опит. Компанията патентова и собствен композитен дървен материал с марката PVC Twinson. Продуктите на Deceuninck допринасят за изграждането на екологично съобразен дом. Те са проектирани в съответствие с корпоративната философия за затворен цикъл на работа и затова издържат над 50 години, а в края на полезния си живот са напълно рециклируеми.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: