pixel

Проведе се годишният форум Design people 2023

Dibla

Това е наймащабната витрина за материали, технологии и иновации в сферата на интериорния дизайн в България.

Design People 2023, водещото събитие за материали, технологии и иновации за интериорен дизайн в България, се проведе за осма поредна година с необикновено издание. Екипът на Dibla организира изключително тридневно събитие, което остави трайно въздействие върху присъстващите.

Dibla

100 експерти от индустрията и представители на 21 водещи компании, се събраха в луксозния хотел Paradise Beach, Свети Влас. Събитието предостави уникална възможност за нетуъркинг, споделяне на знания и проучване на тенденциите в интериорния дизайн.

„Горди сме да насърчаваме връзките между представители на гилдията и бизнеса“, каза Симона Заркова, творчески директор и организатор външни прояви в Dibla. „Истинската същност на това събитие е в хората и партньорите, които го правят специално.

Dibla

Откриването, включващо гала вечеря и представянето на годишния каталог на Dibla, „Най-доброто от интериорния дизайн 2022 г.“, даде тон на събитието. Присъстващите дизайнери и архитекти, бяха посрещнати с работни каталози, мостри, материали и инструменти, щедро предоставени от участващите компании.

Dibla

Вторият ден показа висококачествени презентации и специална демонстрационна зона, където дизайнерите разглеждаха най-новите продукти. Присъстващите оцениха наситената, но ефектна програма и неформалната, празнична атмосфера.

Dibla

Събитието отпразнува и 20-годишнината от създаването на Националната платформа за интериорен дизайн, която стартира през 2003 г. като форум на интериорни и продуктови дизайнери, където те да обменят опит и да споделят идеи. Оттук стартират някои от най-популярните и вече утвърдени в страната и в чужбина български имена в бранша.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: