pixel

Нова машина за поставяне на настилки от Optimas

Optimas

Новата машина за полагане на настилки S19 PaveJet беше представена от немската компания Optimas в рамките на изложението bauma през тази година. Дизайнът и хидравликата на новата машина са напълно ревизирани, а двигателят е оборудван с мощност 17,9 кВт/24,3 к.с. и с четири цилиндъра.

Optimas

S19 PaveJet може да работи и в екологични зони без да е необходим филтър за частици. С височина само 2000 мм и ширина 1350 мм, машината може да работи и в подземни гаражи. Тя се маневрира много лесно като външният радиус на завъртане е 1800 мм. S19 със собствено тегло от 1300 кг може да повдигне и премести общо 700 кг товар.

Optimas

Широките гуми, които защитават субстрата, са част от стандартното оборудване на Optimas S19 PaveJet, както и LED фаровете, включително и за дневните светлини. За оптимално използване на двигателя е инсталиран тахометър.

Optimas

Optimas предлага и електрически двигател с мощност 25 kW за S19. Литиево-йонната батерия, която е изключително трайна с повече от 2500 възможни цикъла на зареждане, има брутен капацитет от 20 kW. При ежедневна употреба, това означава живот на батерията от прибл. 4 часа. Времето за зареждане на батерията е около 5 часа като е необходим само щепсел от 230 V.

За повече информация: Optimas

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: