Протест заради лошия път през прохода Петрохан

петрохан

Източник: dnes.bg

За трети път шофьори от Берковица и от село Бързия протестираха вчера срещу състоянието на пътя през прохода „Петрохан“,съобщи кметът на селото Иванка Митова.

Недоволните се събраха на изхода на селото към прохода и блокираха за кратко движението. Близо 100 души поискаха среща с представители на агенцията „Пътна инфраструктура“, за да попитат кога ще започне ремонтът му.

Ремонтът на пътя започна през септември 2011 година, но досега са извършени само 28 на сто от предвидените строителни работи.

Това е третият протест на шофьори от района. Първият бе на 1 май, а вторият – на 26 май. Протестиращите, които се организират чрез социалните мрежи обявиха, че ще блокират движението през прохода всяка неделя до подновяване на ремонтните работи.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: