pixel

Общинска банка с атрактивен жилищен кредит „Мечтан дом”

мечтан дом

Източник: 24chasa.bg

Общинска банка пуска нов жилищен кредит „Мечтан дом“ с много изгодни условия. Той е предназначен за покупка на изграден жилищен имот, ново или старо строителство, като част от средствата могат да бъдат използвани за ремонт или довършителни работи по дома.

Кредитополучателите могат да се възползват от достатъчно дълъг срок за погасяване на кредита – до 30 години, като максималният размер на отпусканата сума е до 80% от пазарната оценка на жилищния имот.

Новият жилищен кредит е с атрактивната лихва от 6,25 % при при срок на кредита до 15 г. и размер до 60% от стойността на имота и лихва от 6.50% – при срок на кредита над 15 г. и размер до 60%. При „Мечтан дом“ клиентите на банката могат да изберат свободно валутата, защото лихвеният процент е еднакъв в левове и евро.

За удобство на клиентите банката дава възможност за договаряне на индивидуален погасителен план. Те могат да се възползват и от гратисен период за изплащане на главницата до 12 месеца.

Клиентите получават безплатна застраховка „Живот“ и безплатна имуществена застраховка. Таксите и комисионните за документното оформяне на кредита са съгласно тарифите на банката.

Кредитът „Мечтан дом“ може да бъде предсрочно погасен със собствени средства, без клиента да дължи допълнително такси. С него могат да се рефинансират ипотечни кредити от други банки.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: