pixel

Професионална латексна боя Терафлекс® VISION

марисан продукти

 Терафлекс® Vision представлява професионална латексна боя с добре изразена, изключително фина и равномерна структура. След полагане придава на цвета уникално копринено усещане. Продуктът притежава изключително висока покривност и износоустойчивост, което го прави подходящ за работа при жилища, обществени сгради, търговски центрове и т.н.

Терафлекс® VISION
е устойчива на влажно почистване като позволява лесната поддръжка на боядисаната повърхност, а отстраняването на петна и замърсявания от стените става бързо и лесно, само чрез вода или обикновен почистващ препарат.

Терафлекс® Vision е
изключително устойчива на стареене като не пожълтява и не променя цвета си, напред във времето. Продуктът се нанася лесно и равномерно, без да капе и да се стича. Боята намира приложение върху различни основи като бетон, гипсови, варо-циментови мазилки и шпакловки, PVC и ред други. Подходяща е за полагане върху здрави покрития на стени и тавани от стари вододисперсионни бои.

 Марисан

Марисан

Марисан е модерна българска компания, която се гордее с богат и дългогодишен опит в производството на различни видове материали за строителството. За времето на своята дейност и развитие компанията се е утвърдила не само като един от лидерите на пазара, но и като коректен и надежден производител, предлагащ на своите партньори и на всички професионалисти комплексни и интегрирани решения в редица области на строителството. Непрекъсната изследователска работа и развойна дейност, извършвана в лабораториите и, които са в тясно сътрудничество с някои от водещите в световен мащаб лаборатории за изследване и разработка на строителни материали, гарантира безкомпромисното качество на продуктите под всички нейни марки – най-известните от които са Терафлекс, Термофлекс, Хидрозол, Газолит, Циментол, Терапор и др.

Прочетете също: