Приключи ремонтът на Варненската опера

опера

Източник: publics.bg

Цялостно е променен обликът на Драматичен театър „Стоян Бъчваров“ във Варна. Това обяви в карая на миналата седмица Даниела Димова, директор на операта.

Монтирани са въртаща се сцена и нов оркестров подиум, акустична облицовка. Подобрени са отоплителната и климатична инсталация в сградата.

Проектът е финансиран по Оперативна програма „Регионално развитие“, а бенефициент е Министерството на културата. Ремонтът струваше 4,278 млн. лв, в който влизаше реновиране на фасадата, покрива, залата и помещенията в сградата. Обновени са сцената и набора от сценичната техника.Помисленои за рампа и санитарен възел за хора с увреждания.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: