pixel

Превърнаха водна централа в луксозна къща

къща

Източник: fakti.bg

В средиземноморското френско градче Вилфранш сюр мер стара водна пречиствателна централа беше превърната в разкошна къща. Промяната е дело на белгийската архитекта Бернадет Жак. Той е съумял да създаде дом, който съчетава функционалност, изчистен дизайн и вписва успешно елементите от промишлената постройка в новата къща. Големите тръби и всички останали елементи изглеждат като ценни експонати и създават илюзия, че това е по-скоро изложбена зала, отколкото къща.

водна централа

15 години са били необходими за промяна предназначението на сградата. Собственикът е останал доволен от реконструкцията благодарение, на която получава уникален дом с разгъната застроена площ от 500 кв.м. Новата къща разполага с три спални и три бани. Френските прозорци позволяват на обитателите да се радват на невероятната природа. Интериорът е решен в минималистичен стил.

кухня

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: