pixel

40% отстъпка на Röfix топлоизолационни системи

RÖFIX

Само в Деня на Röfix в складовете за строителни материали в цялата страна.

Лятото дойде и строително-ремонтните дейности вече са в разгара си. Или поне планирането тече с пълна сила…

RÖFIX

Сега е моментът да се закупи с атрактивна отстъпка фасадната топлоизолационна система за дома, при това на доказаната вече над 130 години марка Röfix. И точно сега клиентите имат нужда да намерят бързо и устойчиво решение в най-близкия склад, без да губят време и нерви в търсене на най-правилното решение.

RÖFIX

Затова Röfix тръгва на турне!

В рамките на Деня на Röfix във всеки склад или магазин на дистрибуторите на строителни материали, заявили участие в кампанията, клиентите ще могат да се възползват от 40% отстъпка на фасадни топлоизолационни системи с марката Röfix. На място ще бъдат консултирани кое от разнообразните системни решения с до 25 години гаранция на австрийския производител е най-подходящо за техния дом, как да подберат правилната мазилка, кой цвят е най-актуален и в същото време устойчив, и още много професионални съвети. Наред с това любезните домакини са се погрижили за вкусна скара, ледена бира и много изненади.

RÖFIX

В кои складове в страната и на коя дата ще се проведе Ден на Röfix, както и какви са пълните условия на промоцията, всеки може да научи, като посети сайта на марката. Графикът на турнето на Röfix е динамичен и всеки ден се обновява с нови складове и дати, така че клиентите могат да следят и Facebook страницата на марката, за да не пропуснат възможността да се възползват от 40% отстъпка за така желаната от тях фасадна система, при това в най-близкия до тях магазин за строителни материали.

RÖFIX

Röfix напомня, че най-бързият и лесен начин за клиенти и партньори да зададат своя конкретен въпрос и да получат професионална консултация е, като се обадят на безплатен номер *2020.

Рьофикс

Пред строителството се поставят все по-големи изисквания, както от страна на строители, инвеститори и надзорни служби, така и от необходимостта за опазване на околната среда и настоящето икономическо развитие. Ние предлагаме система от иновативни продукти, които отговарят в максимална степен на техническите, екологичните и икономическите изискваниято. Ние даваме импулси за една активна политика в интерес на строителния бизнес. Ние се виждаме в ролята на посредник между носителите на политически решение и нашите партньори в строителството – от архитектите, през строителите и накрая частния строителен предприемач. И занапред ние ще бъдем един силен партньор, на който може да разчитате.

Прочетете също: