pixel

Premium Система за иновативно оформление на фасади с 25 години гаранция

RÖFIX

Светът на фасадите се променя. Цветовете стават все по-тъмни и по-интензивни. Вследствие на непрестанната изследователска работа Röfix разработи Premium система SycoTec, която е гаранция за удароустойчивост, брилянтност на цвета и ефективен „мениджмънт” на топлината. Поради хибридната си връзка грундът за мазилки  Putzgrund Premium регулира поемането на влага в системата и гарантира равномерен процес при полагане на оцветената завършваща мазилка. Силиконовата мазилка Röfix Silikonharzputz Premium намалява отлагането на алги, гъби, лишеи и мухъл върху повърхността на системата. Резултатът е фасада без петна и брилянтни цветове.

SycoTec служи за ефикасно „управление” на топлината при интензивно оцветяване. Благодарение на интегрирания титаниев диоксид компонентите на системата: грунд за мазилки Röfix Putzgrund Premium (бял) и бяла силикат-силиконова мазилка Röfix SiSi-Putz VITAL, възпрепятстват в дълбочина остатъчното соларно излъчване. Поради двата слоя фасадна боя Röfix PE 519 Premium Dark, която е с рефлектиращи близкия инфрачервен спектър (NIR) пигменти, резултатът е доказано намаление на максималните температури на системата както при монолитното строителство така и при топлоизолационните системи.

Предимства на системата: свобода при оформление и при коефициент на светлочувствителност под 25%; гаранция за брилянтност и устойчивост на цвета в системата; изпитана удароустойчивост: възможно най-добрата класификация съгласно ETAG 004; при масивни сгради – ново строителство и саниране; подходяща е както при зидарии така и при топлоизолационни комбинирани системи.

Компоненти на външна топлоизолационна комбинирана система Röfix SycoTec:
– Röfix Firestop топлоизолационна плоча с минерална вата;
– Röfix Unistar Light лепило и армираща смес;
– +2x Röfix P50 армираща мрежа;
– Грунд за мазилки Röfix Putzgrund Premium (бял);
– Силикон-силикатна мазилка Röfix SiSi-Putz Vital (бяла);
– Фасадна боя Röfix PE 519 Premium Dark на база SiSi технология 2 слоя;
– Röfix дюбели сертифицирани по ETAG 014.

Рьофикс

Пред строителството се поставят все по-големи изисквания, както от страна на строители, инвеститори и надзорни служби, така и от необходимостта за опазване на околната среда и настоящето икономическо развитие. Ние предлагаме система от иновативни продукти, които отговарят в максимална степен на техническите, екологичните и икономическите изискваниято. Ние даваме импулси за една активна политика в интерес на строителния бизнес. Ние се виждаме в ролята на посредник между носителите на политически решение и нашите партньори в строителството – от архитектите, през строителите и накрая частния строителен предприемач. И занапред ние ще бъдем един силен партньор, на който може да разчитате.

Прочетете също: