pixel

Предстои финала на “ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЕСЕН 2013“ на Баумит

Скоро е финалът на есенния етап от конкурса на Баумит „Фасада на годината 2013”.
А вие, гласувахте ли?

Останаха малко дни, както до пристигането на зимата, така и до края на етап Есен в конкурса на Баумит. Преди да се обгърнат в пухкава снежна премяна, нашите есенни фасади ви очакват, с техните меки цветове и красиви линии, за да гласувате за тях!

Конкурсът за този сезон по традиция започна на 01. 09. 2013 г. и ще продължава да събира гласовете на публиката, оnline, до 30. 11. 2013 г.!

Вижте тук, нашите красавици и само с един клик подкрепете своята фасада фаворит.

До момента, към оглавяване на трите финални места, са се устремили три прекрасни фасади – Обект 14, еднофамилна къща, Обект 9, Студентски център в АУБ и Обект 7, еднофамилна двуетажна жилищна сграда.

Сега е времето да промените резултата! Гласувайте, бъдете активни, изпратете любимата си фасада на големия финал на конкурса през март 2014 г.!

Временно класиране:

С 239 гласа на публиката за първо място в конкурса претендира Обект 14, еднофамилна къща, в гр. Видин, ул. Антон Страшимиров №13.


Второ място, с 
211 гласа на публиката, се е запътил Обект 9, Студентски център в АУБ, гр. Благоевград.


За сега, трето място е отредено на Обект 7,  еднофамилна двуетажна жилищна сграда, с. Казичене, ул. Момин кладенец №9, който е събрал 
133 гласа


Според регламента на състезанието първите три обекта финалисти от всеки сезон се класират за участие в крайното гласуване за „Фасада на годината” отново с жури –  вие, приятелите на Баумит. 


Баумит и петнадесетте чудни есенни фасади ви очакват! 
Гласувайте  – печелят не само фасадите ви, но и вие – хубава награда от томбола!

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: