pixel

Зимна пяна на TKK – Tekapur Standard Winter

TKK

Ако се налага да монтирате врати, запълвате отвори, уплътнявате и изолирате фуги през зимата, TKK има решение – Tekapur Standard Winter. Пяната е с разработена зимна формула и позволява монтаж при минус 10 градуса.

При употреба при много ниски температури е нужно първо флаконът да бъде затоплен с вода или въздух (максимум +30°С).

Пяната оказва слаб натиск върху елементите по време на втвърдяване и по този начин предотвратява тяхното деформиране. Осигурява много добра топло- и звукоизолация. Изключително стабилна структура след втвърдяване.

Повече за продуктите на ТКК може да видите на Facebook страницата, както и на сайта, или да се включите в Лоялната кампания на ТКК, за да получите професионален електроинструмент Milwaukee. Нужно е само да закупите определено количество ПУ пяна ТКК и да регистрирате покупките си тук.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: