pixel

Представяме Ви – Никифорова МН

силикон

Консумативи за производство на стъклопакети, структурни и окачени фасади
Oт 1994г. фирмата е представител на KÖMMERLING Chemische Fabrik GmbH – Германия.   KÖMMERLING Chemische Fabrik GmbH е водещ производител на уплътнителни материали за производство на стъклопакети, силикони за структурни и окачени фасади, смоли за шумоизолиращ и удароустойчив триплекс.
През 2005г. Никифорова МН  става представител на Helmut Lingemann GmbH & Co. KG, Хелима – Германия. Хелима е утвърден производител на алуминиеви и стоманени дистанционери, декоративни шпроси за вграждане в стъклопакети.
Освен търговията с консумативи за стъклопакети, ние помагаме на нашите клиенти с богата база технически и технологични съвети, заедно с експерти на KÖMMERLING Chemische Fabrik в Германия.
KÖMMERLING Chemische Fabrik е единственият в Света производител на уплътнителни материали за стъклопакети, който произвежда всичките възможни материали за първа и втора бариера:
– Бутилкаучук GD 115
– Полисулфид PS 200 (2-компонентен)
– Полиуретан GD 677 (2-компонентен)
– Хотмелт Isomelt (1-компонентен)
– Силикони GD 823N (1-компонентен), GD 920, Ködiglaze S (2-компонентени)
Този факт ни дава възможност да посочим предимствата и недостатъците на всеки един от материалите.

никифорова

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: