pixel

Правят пешеходни надлези на ”Цариградско”

цариградско шосе

Източник: dir.bg

Пешеходците в столицата ще пресичат „Цариградско“ по пасарелки, минаващи над булеварда. Два такива се предвижда да бъдат изградени на Четвърти километър до бъдещия технологичен парк, както и до мола след София прес. Той се посещава ежедневно от много хора, които трябва да вървят пеша до подлеза на Окръжна болница, за да пресекат „Цариградско шосе“.

За да спестят заобикалянето много от хората предпочитат да минат през тунела за автомобили, който е опасен и забранен за пешеходци. Не по-малък поток от хора се очаква и след като бъде изграден технопаркът.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: