Правителството отпусна допълнително 13.5 млн.лв. за инфраструктурни обекти в страната

ремонт

Източник: publics.bg

13.5 млн. лева са осигурени за 2 инфраструктурни обекта от републиканския бюджет. Това решение взе правителството на редовното си заседание в сряда.

10 млн. лева ще бъдат вложени в реконструкцията на Път I-2 Русе-Шумен. От Министерството на регионалното развитие и благоустройството (МРРБ) поясняват, че за цялата отсечка са нужни около 55 млн.лева, но останалите пари ще бъдат предвидени в бюджета за 2013 година. Този път е от международно значение и поема транспортния товаро- и пътникопоток от Варна до Дунав мост.
Път III-868 свързващ Смолян, Девин и Кричим ще глътне допълнителни 3.5 млн. лева. Това се налага заради отстраняването на нередности при рехабилитацията му.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: