pixel

Практически непробиваеми: модерната заключваща технология BiSecur на Hörmann

Hörmann BiSecur

След като преди няколко години експерти по сигурността от Рурския университет Бохум показаха колко лесно може да бъде копиран един сигнал между дистанционно управление и  задвижване  за  гаражна  врата,  производителят  на  врати Hörmann използва  тази демонстрация  като  повод  да  започне  работа  именно  с  тези  експерти и да създаде радио системата си BiSecur. Тя предлага не само сигурност, но също и комфорт и модерен дизайн на аксесоарите.

Комфорт

Представете си: малко преди да си легнете не сте сигурни, дали вратата на гаража е затворена и колата, велосипедите и инструментите Ви са на сигурно място. Ако гаражната врата не се вижда от някой от прозорците на дома Ви, в случая помага само това: да излезете навън и да проверите. При вятър и дъжд това е една студена и мокра възможност.

С дистанционното управление с радиосистемата BiSecur тези нощни излизания са минало. Дистанционното не само подава сигнал към вратата за отваряне или затваряне, но и в обратна посока задвижването може да подаде сигнал към дистанционното за позицията на вратата. Само с едно натискане на бутон! По цвета на LED-индикацията на ръчния предавател HS 5BS от спалнята си може да проверите дали Вашата гаражна врата е затворена.

Сигурност

Радиосистемата BiSecur се грижи за това, никой  да не може да проникне в гаража Ви чрез копиране  на  радиосигнала. Комуникацията  между  дистанционното  управление и задвижването на вратата е надлежно кодирана по начин, който се използва при онлайн – банкирането. За да се копира сигнала дори и суперкомпютри би трябвало да смятат в продължение на години. Високият стандарт на сигурност е изпитан и сертифициран от експертите по сигурността от Рурския университет в Бохум.

Дизайн

Hörmann доставя тази иновативна техника в елегантна опаковка: със заоблената си форма, която следва извивките на дланта, теглото си и гладката си повърхност дистанционното приляга гладко в дланта. С гланцовата си повърхност с пиано лак и горни и долни крайни част  от  хромиран  метал дистанционните биха  могли  да минат  за  модерен  шикозен аксесоар. Не е чудно, че предлаганите в черно, бяло и редица други цветове, както и с пет, четири или като мини – версия с два бутона дистанционните на Hörmann са носители на наградата за дизайн red dot design award.

BiSecur Gateway с приложение за смартфон

С Hörmann BiSecur Gateway можете да управлявате удобно от смартфона или таблета си, Вашите задвижвания за гаражни и портални врати, Вашата външна врата, както и други електрически устройства с радиоприемници Hörrmann, като напр. електрически крушки. Като допълнение приложението Ви показва също позицията на вратата, командвана от Вашето задвижване за гаражни и портални врати, както и дали външната Ви врата е заключена.

Можете да се възползвате от този комфорт не само от дома си, но дори и когато сте на път. След регистрирането на Вашия Gateway, както и на Вашия смартфон или таблет в интернет получавате  персонален  достъп.  След това, посредством  интернет  връзката  на  Вашия смартфон или таблет, всички функции могат да се изпълняват от приложението BiSecur от всяка точка на света.

При повтарящи се ситуации като например ежедневното прибиране вкъщи, приложението предлага  функция „Сценарий“ – комбиниране  на няколко  единични  функции в  общ сценарий. Така ще можете с едно натискане на бутон да отворите или затворите например. Вашата гаражна и  портална врата едновременно, да командвате външната си врата заедно с  външното  осветление или  при  две  гаражни  врати  със  задвижване SupraMatic да настройвате едновременно позицията за проветряване. Сценариите можете да създавате индивидуално за личния си профил в приложението.

Hörmann BiSecur

На сухо и топло:

Дали вратата на гаража е затворена може да научите чрез извикване на позицията на вратата.

Ако не виждате гаражната врата от прозореца си,  излизането навън при вятър и дъжд  вече не е необходимо.

Hörmann BiSecur

Ексклузивен дизайн: Новото дистанционно управление със заоблената си форма и гланцова повърхност в пиано лак е носител на наградата за дизайн red dot Design Award.

Hörmann BiSecur

Приложението на Hörmann позволява контрол и управление на гаражни и портални врати, както и врати за къщи от вкъщи или от всяка точка на света.

Hörmann BiSecur

В Hörmann APP чрез символи е представена позицията на монтираните портали и врати, както и осветлението.

С BiSecur App могат да бъдат управлявани и контролирани задвижвания за портални и гаражни врати на Hörmann, осветлението, както и новите врати за къщи от алуминий/стомана ThermoSafeи Thermo Carbon от всяка една точка на света.

Цветово многообразие за ключодържател: дизайнерските дистанционни на Hörmann за гаражни и дворни врати са модерни аксесоари и благодарение на радиосистемата Bi Secur се грижат за изключителна сигурност.

Хьорман България

Към пазара на строителни елементи днес се добавят вратите за дома и индустрията на фирма “Хьорман”, като в рамките на Европа това е най-голямата фирма в този бранш. Това бе постигнато през годините от фамилната фирма посредством постоянен растеж, иновации, гаранции за качество и близост до клиента. - Гаражни врати - Индустриални врати - Задвижвания - Техника за разтоварване - Интериорни врати - Каси - Алуминиеви прозорци

Прочетете също: