pixel

Пети международен конкурс за млади архитекти и дизайнери Jump the Gap

jumpthegap

Условията за участие в Петия международен конкурс за млади архитекти и дизайнери Jump the Gap, организиран от Рока България и Барселона дизайн център ще бъдат представени пред студенти от ВСУ

Представители на Рока България ще гостуват на студенти от Варненския свободен университет „Черноризец Храбър“. По време на срещата ще бъдат представени условията за участие в Петия международния конкурс за млади архитекти и дизайнери Jump the Gap, организиран от Рока България и Барселона дизайн център.

Конкурсът се определя като платформа за откриване на млади таланти от цял свят в контекста на архитектурата и дизайна, като им предоставя възможност да демонстрират идеите си, да творят и предлагат иновативни решения за пространството в банята и свързаните продукти.

Jump the Gap търси нови идеи и цели да направи скок във времето, за да открие истинските креативни дизайнери на бъдещето. От самото начало, международният конкурс се доверява на жури от престижни архитекти и дизайнери. Сред председателите от предни издания на конкурса са фигури като Рон Арад, Джон Поусън, Бенедета Талябу и Рафаел Монео. Тази година председател на журито ще бъде архитекта от Япония, Кадзуйо Седжима, носител на Архитектурна награда Прицкер за 2010 г.

Петото издание на международния конкурс Jump the Gap вече е отворено за участие. Срокът за регистрация е до 31 януари 2013 г. В това издание, могат да участват млади дизайнери и архитекти, както и студенти по дизайн или архитектура, родени след 1 януари 1978 г. Условията на конкурса са публикувани в интернет на сайта www.jumpthegap.net .

С всяко следващо издание, общият брой на участниците, както и на участниците от България непрекъснато расте. С надеждата, че скоро ще има и роден финалист, Рока България и Варненският свободен университет „Черноризец Храбър“ организират за младите български творци представяне на конкурса Jump thе Gap. То ще се състои на 23 октомври (вторник) от 12:00 часа в зала 2 на Учебно спортния комплекс на ВСУ. След редицата международни успехи на възпитаниците си, ръководство и преподаватели са в очакване на още една награда от престижен конкурс.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: