pixel

Нова детска площадка в район Изгрев

детска площадка

Източник: vestnikstroitel.bg

Заместник-кметът на София по направление зелена система и екология Мария Бояджийска откри нова детска площадка в район „Изгрев” в присъствието на кмета на район „Изгрев” Димитър Димитров, председателя на Дружеството на кардиолозите в България. Площадката е изградена като съвместен проект на Столичната община и Дружеството на кардиолозите. Общата инвестиция е над 12 000 лева, от които дарение са 5000 лв.

Детската площадка е част от програмата за инвестиции и обновяване на детските съоръжения в столичните квартали и отговаря на всички изисквания на безопасност на съоръжения, каза заместник-кмет Мария Бояджийска. Детската площадка е изградена с ударопоглъщаща настилка, има съоръжения за игра, кула за катерене, люлки и др.

Тази година са изградени нови площадки в няколко района като „Лозенец”, „Красно село”, „Триадица”, „Средец” и др. Те са в градините „Буката”, „Св св.Петър и Павел”, „Южен парк”, „Св.седмочисленици”, „100 години София”.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: