pixel

Панелни системи за стени и тавани Particle от Arktura

Particle

Системата за микроперфорирани тавани и стени Particle от Arktura се инсталира лесно и може да се променя по размер или мащаб. Детайлите са по-деликатни от всякога. Нейната фина сложност създава визуален интерес в големи и малки пространства. Добавете дълбочина и въздействие с изолиращия звука нетъкан текстил на Arktura или светлопропускащите матирани поликарбонатни подложки. Можете безпроблемно да интегрирате и осветлението Arktura InLine или Backlight.

Particle е достъпна модулна алуминиева панелна система, проектирана да работи с усукана решетка. Предлага се персонализация според спецификата на проекта. Particle лесно преминава от една равнина в друга и около ъглите и лесно свързва стени и тавани.

Таванните системи Particle са прикрепени с торсионни пружинни скоби, които позволяват бърз монтаж и лесен достъп за поддръжка. Те са прикрепени чрез плъзгане или повдигане с куки за канали на системата Vertika.

Характеристики и предимства
Моделите на Particle имат перфорации около краищата на всеки панел, скривайки къде започват и завършват шаблоните. Повърхността на шаблона е създадена с помощта на 4 уникални плочки в конкретна подредба, която минимизира визуалното повторение в пространството.

Панелите Particle имат превъзходна плоскост и здравина. Те са произведени от дебел алуминий в комбинация с прецизните процеси на Arkturа.

Можете да интегрирате осветление и светлинни ефекти във вашите проекти с предлаганите решения от Arktura – InLine или Backlight.

Освен това панелите Particle  позволяват намаляване на шума и подобряване на акустиката.

Допълнителни аксесоари
Arktura Backlighting ви позволява да създавате красиви равномерно осветени повърхности на тавана и стените. Тези тела се предлагат във версии с висока и ниска мощност и могат да се регулират.

InLine Lighting се намира на едно ниво с лицевата страна на панелите и удобно се закрепва към дъното на решетката.

Acoustic Backer – Arktura предлага нетъкани вложки от акустичен плат.

Translucent Backer – патентованите от Arcture дифузионни светлини могат да се използват за създаване на функционален или декоративен ефект във всяко пространство.

 

Arktura Arktura

Arktura Arktura Arktura

Arktura Arktura

Arktura

Arktura Arktura Arktura Arktura Arktura Arktura

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: