pixel

Откриха най-високия хотел

дубай

Източник: fakti.bg

Най-високият хотел в света отвори врати. За никой, който следи пазар на недвижими имоти, не е изненада, че той се намира в Дубай. 72-етажният Marriott Marquis е с височина 335 метра. Разполага с 9 ресторантна, 5 бара, две бални зали, SPA център и медицински център. Marriott Marquis вече е записан в Рекордите на Гинес на мястото на Rose Tower, които също се намира в Дубай.

Цените на нощувка започват от 250 EUR. Във всяка от двете кули има по 804 стаи, включително два президентски апартамента, 506 луксозни и 156 двойни стаи, 4 стаи оборудвани специално за инвалиди и 118 „обикновени” стаи. На единия от етажите е разположен 30-метров басейн със сауна и бар.

Всички стаи са оборудвани по последна дума на техниката: голям телевизор с екран с течни кристали, Wi-Fi и специално място за включване на таблети и лаптопи.

хотел

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: