pixel

Oros Y Platas – декоративни велатури

атри

Орос и Платас са декоративни велатури, които придават на повърхностите ефекта на преливащи се една в друга мазки в импресионистичен стил. Ефекта върху стената – хармония от цветове и светлина, точно както в картините на Моне и Ван Гог. Създадени в два основни перлени цвята – сребро и злато и матова база, която може да се тонира за постигане на допълнителни цветове и нюанси, те правят всяка повърхност истинско произведение на изкуството.

Освен красива, тази декоративна велатура е и устойчива на почистване и леко измиване със сапун и вода. Внесете красота и изящество в своя дом и създайте неповторима и изискана атмостфера. Със своите деликатни цветове и нежен блясък, Орос и Платас създават елегантен акцент във всеки интериор.

Приложение: Вътрешни повърхности.
Разходна норма: 0.08 – 0.140 л./кв.м.
Подходящ грунд: Fondo Iridescente.
Категория: Нежни велатури
Производител: Osaka

Източник: АТРИ

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: