pixel

Оргахим с нов директор производство

orgahim

Новият производствен директор на Оргахим АД е Владимир Георгиев – инженер с повече от  20 години опит в производствения сектор. През последните години Владимир е на същата позиция в Сименс ЕООД, където отговаря за производственото звено в Правец и съвместява позицията заместващ Директор Завод. Опитът му включва компании като AК Магнит АД, част от AQ Group – Швеция, Гобал Стийл – Кремиковци АД, Агро- П ЕООД и Топливо АД. В Оргахим той ще отговаря на стратегическо ниво за управлението и развитието на производството в завода в Русе и ще се отчита на изпълнителния Директор на Групата Мариус Вакароиу.

През настоящата и следващата година приоритетите на Групата по отношение на производството са оптимизиране и подобряване на производствените процеси, развитие на персонала и контролиране на суровините и готовата продукция. Владимир планира въвеждането на Оргахим Производствена Академия – форма на обучение, в която е включен целият ръководен състав на производството, като вратите са отворени и за всички служители на Оргахим АД, проявяващи интерес към материята.

Оргахим АД

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: