pixel

Официално откриха „Новотел-София”

новотел

Източник: trud.bg

“Новотел София” – първият хотел в България, който се управлява от известната верига Аccor, вчера бе открит официално от посланика на Франция Филип Отие и ръководството на компанията.

В четиризвездния хотел, който приема гости от декември м.г., са инвестирани 22 млн. евро, заяви Валентин Каназирев, управител на “Маркан” ООД , собственик на сградата на бул. “Цариградско шосе”. Фирмата има договор с Аccor за мениджмънт за 20 години с опция да бъде удължаван още два пъти по 10 г.

Веригата има общо 3500 хотела в 92 държави. През т.г. ще открие 15 нови обекта в Русия, 5 в Полша (където вече има 65 хотела), 5 в Турция и един в Албания.

Около 104 евро на вечер е цената на стая за двама в “Новотел София”. Офертите ни са гъвкави и се променят според конкуренцията, дните от седмицата и натовареността, обясниха мениджърите на обекта. Политиката на хотела е 2 деца до 16 г., които са настанени в една стая с родителите си, да ползват безплатно нощувка и закуска. А ако се наеме отделна стая за децата, има отстъпки.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: