pixel

Обучение от Ондулин за строителни специалисти

ондулин

Обученията, които Ондулин организира специално за строителни специалисти, продължават и през октомври.

На 09 и 10 октомври 2013 г. в гр. Созопол Ондулин ще проведе двудневен курс за обучение на строителни специалисти за практическо приложение на универсалната боя за покривни покрития ONDUPAINT (ОНДУПЕЙНТ). Тя е специално разработена да се използва за оцветяване на захабени или увредени покрития на базата на битум (напр. вълнообразни листове, битумни керемиди, битумна рулонна хидроизолация) или метални, бетонови и керамични керемиди. Приложима е и като UV защита на изолации от течни състави. По време на обучението ще бъде осъществена практическа демонстрация на реален покрив – еднофамилна къща в гр. Созопол. С помощта на ONDUPAINT (ОНДУПЕЙНТ) бързо и лесно ще бъде освежен външния вид на покрива и ще бъде създадено допълнително хидрофобно покритие.

Програма:

Ден първи – 09 октомври 2013 г.

13:30 ч. – Начало
13:30 – 14:00 ч. – Теоретична част – Анализ състояние на основата. Подготовка на основата. Ondupaint FIX – критетии, съгласно, които се определя необходимостта от прилагането му. Годност на основата за прилагане на Ondupaint – критерии.
Лектор: Симеон Стоилов
14:00 – 15:00 ч. – Практическа част – Подготовка на основата за нанасяне на Ondupaint.

Ден втори – 10 октомври 2013 г.

10:00 ч. Начало
10:00 – 10:30 ч. – Теоретична част. Ondupaint – начини на нанасяне. Нанасяне на два слоя – случаи, при които се прилага – критерии. Разходни норми. Гаранция. Начин на съхранение на неразопакован продукт и срок на съхранение.
Лектор: Симеон Стоилов
10:30 – 13:30 ч. – Практическа част. Нанасяне Ondupaint.

За повече информация се обръщайте към:
г-н Станимир Райков – Регионален търговски представител за Източна България, тел: 088/ 953 20 25 и
инж. Димитър Дражев – Технически мениджър продажби, тел.: 088/ 50 700 54
Желаещите могат да заявят участието си e-mail: [email protected] или на тел.: 032/ 633 490.

Източник: onduline.com

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: