pixel

Обсъждат градското развитие до 2020 г. на 7 големи града

президент

Източник: 24chasa.bg

Плановете за градско развитие до 2020 г. ще обсъди днес президентът Росен Плевнелиев с кметовете на седемте големи града в страната, съобщи пресслужбата на държавния глава.

Росен Плевнелиев приема днес на работна среща кметовете на седемте големи града в страната – София, Пловдив, Бургас, Варна, Стара Загора, Плевен и Русе. На разговора ще се дискутират и инициативи, свързани с местното самоуправление, законодателни инициативи и др.

Интегрираните планове са основен документ за развитие на градовете в периода 2014 – 2020 г. и ще бъде задължително условие за осигуряването на финансиране за проекти за устойчиво градско развитие от структурните и Кохезионния фонд на ЕС за периода 2014 – 2020 г.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: