pixel

Обрат на самия финал на „ФАСАДА НА СЕЗОНА – ЛЯТО”

Baumit fasada

  Само за дни резултатите от гласуването се промениха няколко пъти, извеждайки една фасада пред друга, последна пред първа! Подобен оспорван и неочакван финал не е имало от няколко сезона насам, споделят от Баумит – организатор на конкурса „Фасада на годината” с етапи – пролет, лято, есен и зима.

Гласуващите онлайн, 675 ценителя, всъщност бяха доста затруднени коя да бъде фасадата коронясана с титлата „Най” за лято 2014 – колекцията с 14 от красиви по-красиви сгради не им даде мира!
Но ето на – на 31.08 в 12 часа, точно като в приказката, ударите на часовника сложиха край на надпреварата, за да станат ясни кои са първата и двете й подгласнички.

baumit obekt purvo miasto

 I място

Със 165 гласа на публикатана първо място застана прекрасната еднофамилна жилищна къща от гр. Благоевград, м-ст Шейница!
Наиситна е много красива, спор няма! Тя е плод на общия труд между проектанта арх. Стойчо Манов, изпълнителя Малин Гусийски и собственика, заявител в конкурса, г-н Георги Иванов.
За фасадата на къщата е използвана Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силиконова мазилка.
Честито на г-н Иванов, целия екип зад него и щастливците, които ще живеят там!

baumit obekt vtoro miasto

 II място
Със 148 гласа на публиката второ място зае шоколадовата модерна фасада на многофамилна жилищна сграда с гаражи в гр. София, ул. Софроний Врачански 147.
И тук е работил екип от истински професионалисти – архитект е Мирела Стефанова, инвеститор е БГ Проджект ООД, а изпълнител и заявител в конкурса е София Проджект ООД. Използваните материали са Баумит интегрирана топлоизолационна система, с крайно покритие Силикатна мазилка.
Честито!

baumit obekt treto miasto

III място

Трето място, със 129 гласа, зае една много интересна жилищна сграда, която не се вижда често по нашите ширини – къща в село Марково, общ. Родопи. Заявител в конкурса е Арбитър EOOД, с талантливия проектант арх. Калоян Калчев. Инвеститор е Лъкшъри Българиан Естейтс EOOД, а изпълнител е Термобилд ЕООД, използвал материалите – интегрирана топлоизолационна система с крайно покритие Нанопор мазилка от Баумит.
Честито!
Трите фасади се класират за финалния кръг на конкурса през март 2015 г., а един от вас, гласувалите в „лято“ ще спечели награда в томбола!
Баумит

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: