pixel

Новият стадион на Барселона ще бъде най-големия в света

barselona

Барселона готви мащабен проект, който ще даде на града и футболния клуб ново невероятно съоръжение, на основите на настоящия „Ноу Камп“. Новото ръководство на Барса вече оповести, че проектът ще струва 600 милиона евро и ще е за 105 000 зрители, зала за 12 хиляди зрители, по-малка зала, и ледена пързалка, търговска и обществена зона, модерни офиси.

baselona

fasdgasdg

barselona

Цялата конструкция ще се издига на невероятните 104 000 квадратни метра, в сравнение със сегашните 40 000. Така той ще стане най-големият стадион в света. Проектът се казва „Еспай Барса“, като преди да се пристъпи към осъществяването му, ще има референдум, на 5 или 6 април.  Работата ще започне през май 2017-та година, и трябва да приключи през февруари 2021-ва.

Източник: videonews.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: