Нови мини багери – маневреност и многофункционалност

Case CE

След като през май Case Construction Equipment обяви новата си серия мини багери за европейския пазар, посетителите на изложението Case Roadshow имаха възможност да разгледат и изпробват първите машини от новата серия D.

Новата гама включва 20 модела с работно тегло от 1 до 6 тона. Според производителя един от акцентите са двата изцяло електрически мини багера, от които CX15EV вече беше представен на изложението в Етринген.

Докато първите класически модели ще бъдат доставени още през третото тримесечие на 2022 г., двата електрически модела ще бъдат налични в началото на 2023 г. Що се касае до иновативните технологии, производствените техники и ноу-хау, новата моделна линия се възползва от синергиите, свързани с придобиването на Sampierana от CNH Industrial през 2021 г.

Case CE

Производствената база в Италия обслужва целия европейски пазар и благодарение на близостта си до пазара гарантира значителни предимства, що се касае до възможността за бърза реакция на желанията на клиентите. Според Case най-важната цел при разработването на новата продуктова линия е била ориентацията към клиента.

Тъй като в Европа най-много се търсят машини в диапазоните от 1 до 3 и от 5 до 6 тона, Case предлага 15 различни модела в този теглови клас, които благодарение на разнообразните конфигурации и прикачени устройства позволяват и значително персонализиране на съответната машина.

При всички модели се предлагат версии с къса опашка, регулируеми стрели и хидравлични или по желание и механични бързи съединители.

Снимки: Case CE

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: