pixel

Идеалният дом е по-близо, отколкото очаквате

 Винербергер

Източник: Винербергер

Интелигентни решения за дома от Винербергер и Тондах – всичко под един покрив на Стройко 2000

Винербергер ЕООД и Тондах България ЕООД имат удоволствието да поканят своите клиенти и партньори на своя общ щанд в рамките на изложението Стройко 2000 (27.03 – 02.04.2013 – НДК, външна площ запад).

В синхрон с общата си политика за предлагане на цялостни системни решения, в седмицата на юбилейното 40-то издание на специализираното изложение, двете фирми ще представят своите най-иновативни решения за дома – решенията за стени Porotherm на Винербергер и цялостните решения за покривни системи на Тондах.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо с най-нова разработка на Винербергер – калкулаторът за анализ на цената на външните стени, както и с цялостната система за изграждане на външни еднослойни стени Porotherm 38 N+F Hi без необходимост от допълнителна топлоизолация.

Освен керамичните керемиди и аксесоари на Тондах, внасяни от Македония, акцент ще бъдат и голямо форматните керемиди (само 8,8 бр/m²) от Унгария, както и т.н. Тунинг – некерамичните аксесоари, оформящи цялостната покривна система, гарантираща правилното изпълнение и дълготрайност на покрива.

Строители, архитекти, проектанти и крайни потребители ще имат възможност да зададат своите въпроси и да проведат полезни разговори със специалистите на двете компании.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: