Идеалният дом е по-близо, отколкото очаквате

 Винербергер

Източник: Винербергер

Интелигентни решения за дома от Винербергер и Тондах – всичко под един покрив на Стройко 2000

Винербергер ЕООД и Тондах България ЕООД имат удоволствието да поканят своите клиенти и партньори на своя общ щанд в рамките на изложението Стройко 2000 (27.03 – 02.04.2013 – НДК, външна площ запад).

В синхрон с общата си политика за предлагане на цялостни системни решения, в седмицата на юбилейното 40-то издание на специализираното изложение, двете фирми ще представят своите най-иновативни решения за дома – решенията за стени Porotherm на Винербергер и цялостните решения за покривни системи на Тондах.

Посетителите ще имат възможност да се запознаят отблизо с най-нова разработка на Винербергер – калкулаторът за анализ на цената на външните стени, както и с цялостната система за изграждане на външни еднослойни стени Porotherm 38 N+F Hi без необходимост от допълнителна топлоизолация.

Освен керамичните керемиди и аксесоари на Тондах, внасяни от Македония, акцент ще бъдат и голямо форматните керемиди (само 8,8 бр/m²) от Унгария, както и т.н. Тунинг – некерамичните аксесоари, оформящи цялостната покривна система, гарантираща правилното изпълнение и дълготрайност на покрива.

Строители, архитекти, проектанти и крайни потребители ще имат възможност да зададат своите въпроси и да проведат полезни разговори със специалистите на двете компании.

Винербергер

Винербергер е най-големият производител на тухли в света и заема водещи позиции на пазара на керемиди в Европа със своите над 200 завода в 30 държави. Основана през 1819 г. във Виена, компанията се търгува на Виенската фондова борса още от 1869 г. През 1986 г. компанията започва своята динамична експанзия, която е фокусирана върху строителните материали. Това превръща Винербергер от местен австрийски производител на тухли в най-големият в света производител на тухли в рамките само на няколко години. Придобиването на Тондах (Tondach) успешно допълва решенията за жилищно строителство чрез керамични керемиди и аксесоари за цялостни покривни системи. Придобиването на Земелрок Щайн Унд Дизайн (Semmelrock Stein & Design) разгръща портфолиото на групата Винербергер по отношение на решенията за ландшафтната архитектура чрез палитрата си от керамични и бетонни настилки. Придобиването на Пайплайф (Pipelife) - пластмасови тръбни системи - не само бележи стратегически етап в разширяването на основната дейност, но също така и намаляването на зависимостта на групата от силно циклични периоди в новото жилищно строителство.

Прочетете също: