pixel

Новата глобална централата на Туитър

twitter

Разположена в историческа арт деко сграда от 1937 г. (в която някога се е помещавала мебелна компания от Сан Франциско) новата глобална централата на Туитър заема два етажа от съществуващите единадесет в постройката.

twitter

Проектиран от местното студио IA interior architects и Lundberg design, кампусът е първото работно пространство, разработенo специално за социалната мрежа, която подхранва творческите и социални центрове на организацията.

В централата има всичко – от големи и малки конферентни зали, зони за почивка и модулни шезлонги, през йога студио, фитнес зала и зали за игри и огромно кафене, та до парк-градина на покрива, който заема половин акър. Тук персоналът може да излиза през деня за обяд или да се наслади на впечатляващите гледки през нощта.

twitter

Източник: menbox.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: