pixel

Нова тераса и площад за сградата Crystal в Торонто

Hariri Pontarini Architects

Студиото Hariri Pontarini Architects добавя нова тераса и площад към сградата Crystal в Торонто.

Hariri Pontarini Architects

Базираната в Торонто фирма за архитектура завърши реконструкциите към оригиналната сграда от 1914 г. и сградата Crystal, проектирана от Даниел Либескинд.

Hariri Pontarini Architects

Наречени Helga и Mike Schmidt Performance Terrace и The Reed Family Plaza, проектът е реализиран в сътрудничество с ROM (The Royal Ontario Museum) – галерия за изкуство, световна култура и история в Канада.

Hariri Pontarini Architects

Пространствата, проектирани от Hariri Pontarini Architects (HPA), създават оживен уличен пейзаж около входа на сгардата, осигуряващи гостоприемно място за сядане, релакс и отдих на открито.

Hariri Pontarini Architects

Терасата, издигната от улица Блур и сгушена под западната страна на сградата, осигурява защитена зона за изпълнения на открито и се свързва с околният пейзаж.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: