pixel

Точност до милиметър с Bluetooth лазерен измервателен уред от Hilti

hiltipdi

Компактен, лесен за използване, с възможности за интелигентно измерване и Bluetooth® свързаност за набор от приложения – всичко това е налично с новият лазерен измервателен уред PD-I от Hilti. Новият уред е създаден специално за вътрешни приложения и измервания до 100 метра, и сега е изключително компактен и лесен за използване с интуитивния си потребителски интерфейс.

hiltipdi

Снабден с многобройни допълнителни функции като определяне на площта, изчисляване на обема и интелигентни функции за разделяне, компактното устройство с ергономичния си дизайн е незаменим спътник във всички процедури на строителната площадка. В допълнение към измерването на разстоянието, лазерният уред PD-I предоставя на потребителя допълнителни интелигентни измервателни функции: изчисляване на площта или функцията на повърхността за определяне на площта на стените, таваните или подовете, изчисляване на обема за планиране на отоплителни, охлаждащи и вентилационни системи и интелигентна функция за залагане за прецизно позициониране на профили на сухото строителство, конзоли или точки за закрепване.

hiltipdi

В допълнение, лазерният измервателен уред е оборудван с допълнителен дълъг накрайник за удължаване, който служи за лесно измерване в ограничени пространства, като ъгли или рамки. Имайки предвид дигитализацията в строителния сектор, уредът позволява данните да бъдат прехвърлени чрез Bluetooth® към партньорски приложения като WinWorker®, magicplan®, imagemeter® и Floor Plan Creator®. Така не само измерванията могат да бъдат лесно документирани и споделяни, но и скиците и етажните планове могат да бъдат достъпни за всички участници в проекта.

За повече информация: Hilti

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: