pixel

Нова технология за стълби от Hymer

hymerНемската компания Hymer-Leichtmetallbau, експерт в областта на стълбите и строителните скелета, представя новата си разработка – стълбата 4123, която позволява гъвкаво регулиране и от двете ѝ страни. От 1 март до 30 април южногерманският производител ще предлага избрани продукти на специални промоционални цени. Предлагат се универсални, стандартни и телескопични стълби и сгъваеми скелета.

hymer

Новата двустранна стълба предлага безопасно регулиране при работа върху неравни повърхности. Регулацията е възможна посредством четирите регулируеми удължения на краката на съоръжението. Най-малкият вариант с 2×5 стъпала позволява достигане на височина от 2.77 метра, като най-големият вариант с 2×8 стъпала достига до височина от 3.55 метра.

hymerКоничният дизайн, ефективната защита чрез висококачествени ремъци и патентованото заключващо устройство със спирачни накладки осигуряват изключително стабилно положение на стълбата и сигурност при работа.

hymerЗа повече информация: Hymer

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: