Нова спортна зала в Ангола

sportna zala

В столицата Луанда беше построен Luanda Multisports Pavilion с оригинална светодиотна фасада. Залата е с капацитет 12 000 места. Освен хокей в комплекса могат да се провеждат различни спортни и културни мероприятия. Арената е направена от модулни конструкции, които при необходимост могат лесно да се демонтират. Сградата е построена по всички международни изисквания за безопасност и качество.

Тя спокойно може да причислена към енергийноефективните обекти, тъй като е с пасивни системи за охлаждане и ветилация. За да се защитят трибуните от слънце, дъжд и вятър, са изработени специални вертикални фасадни елементи. Това са метални пластини с нанизани на тях перфорирани платна. Те са снабдени с различни цветове светодиотни лампи, които вечерно време привличат погледите на минувачите и правят сградата по-впечатляваща.

sportna zala

ожьао

sportna zala

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: