Нов булевард ще свързва ”Дружба”-1 и ”Дружба”- 2

bulevard

През 2015 година, след пускането на метрото до летище „София“, ще бъде завършена и улица „Обиколна“ в жилищния комплекс „Дружба“. Това съобщи за Радио София кметът на район „Искър“ Ивайло Цеков.

Новият булевард ще свърже двете части на комплекса. Обещствената поръчка за строителството на неизградената част от него вече се подготвя и ще бъде обявена скоро, коментира Цеков.

В последните месеци са подменени голяма част от капаците на уличните шахти, но от общинската администрация призовават гражданите да сигнализират своевременно за липсата им.

Метрото до летище „София“ от първия лъч трябва да бъде завършено през пролетта догодина.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: