За поредна година Geze ще представи в България най-новите си продукти

geze

Геце дава възможност на всичките си настоящи и бъдещи партньори в проектантския и строителния бранш да се запознаят с новите продукти на фирмата. Новостите ще бъдат представени по време на традиционната ежегодна обиколка на мострения камион Geze.

Програма

От 17-ти ноември до 21-ви ноември Geze ShowTruck ще посети пет града в страната:

– Велико Търново – 17.11.2014;
– Варна – 18.11.2014;
– Бургас – 19.11.2014;
– Хасково – 20.11.2014;
– София – 21.11.2014.

В рамките на един ден във всяка точка от маршрута, посетителите ще имат възможност да се запознаят с въведените тази година на пазара иновации, както и да се консултират относно комплексни системи и решения, обхващащи всички продуктови групи на фирмата.

Отново ще бъдат проведени и серия от семинари, разясняващи различни аспекти на димоотвеждащите и евакуационните системи, съгласно действащата нормативна уредба в страната.

За повече информация относно конкретните мероприятия – [email protected], 02/470-43-73

Геце ГмбХ – Германия

Геце

GEZE GmbH е една от водещите в света фирми, производители на системи за врати, прозорци и техника за безопасност. Като един от пазарните лидери в сферата на иновациите и дизайна, независимата компания, която е семейно ръководена от пет поколения, разработва, произвежда и продава модерна технология, която, чрез ориентацията си към бъдещето, оказва силно влияние въху строителната технология като цяло.

Прочетете също: