Нов вид подово покритие от Крострейд Балкан

krostreid

Производствена база на БМВ с гъвкава епоксидна настилка

Крострейд Балкан ООД предлага нов технологичен вид настилка, съчетаващ предимствата на епоксидния под с тези на PVC покритията. Тя е гъвкава епоксидна настилка, армирана със стъклоплатно, с дебелина от 1,0 до 1,6мм, във формата на рула с ширина 1,50м и дължина 15м или 20м.  Комбинацията на епоксидна смола с армировка от стъклоплатно постига много високи якостни характеристики, които допълват високата химическа огнеустойчивост на материала. Гъвкава епоксидна настилка с дебелина 1,2мм отговаря на 6мм саморазливен епоксиден под.

Физически предимства

– значително по-висока устойчивост на надраскване и якост на натиск в сравнение с епоксидните саморазливни подове и PVC настилки;
– противоплъзгащ ефект, подходяща е за тежкотоварен трафик, индустриални подове и др.

Химически свойства

– висока антикорозионна устойчивост и огнеустойчивост.

krostreid

Текстилно предприятие с изисквания за чистота и лесна поддръжка на подовата площ

Екологично чиста

– не съдържа летливи органични съединения;
– няма мирис;
– екологично чист материал.

Експлоатационен живот: 10-15 години

Дизайн:
възможност за различни цветове и текстури по желание на клиента.

Кратък срок за изпълнение и въвеждане в експлоатация

Пешеходен трафик е възможен 30 минути след полагане, а автомобили и мотокари могат да се движат по настилката 24 часа след полагането й.

Лесна поддръжка

– бързо и безпроблемно почистване;
– възможност за ремонт на малки участъци с кратък срок на изпълнение.

Конкурентна цена

Естеството на настилката, осигуряващо свръхдълъг живот и експлоатация, спестява разходи, както за материали, така и за поддръжка. Лесното и бързо полагане на покритието елиминира нуждата от допълнителни и непредвидени разноски по монтажа.

krostreid

Интегрираното стъклоплатно осигурява несравнимо  по-дълъг живот на покритието

krostreid

Широко приложение

– Индустрия: складове, гаражи, производствени помещения, хангари за самолети и др.;

– Специализирани помещения: разработени са антистатични модификации на настилката, подходящи за операционни, производствени отделения и др., изискващи токоотвеждащи настилки;

Други: болници, търговски обекти, супермаркети, спортни центрове и др.

Българо-белгийската фирма Крострейд Балкан ООД е вече над 20 години на българския пазар. Предлага разнообразна гама от продукти за производство и строителство, сред които епоксидни системи, полиуретани, инженерни пластмаси, полимери и др. Повечето продукти се поддържат на склад в София. За информация: www.crosstradebalkan.eu.

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: