Нов общински пазар ще има в Бургас

pazar-burgas

Нов общински пазар ще отвори врати в комплекс „Меден рудник“. Тържището се намира до блок № 101 – първата спирка на маршрутките. В момента текат довършителни дейности и скоро обектът ще бъде готов напълно, съобщиха от Община Бургас.

Новият пазар променя изцяло облика на района. Доскоро там имаше няколко стари бетонови и метални павилиони, в които търговците продаваха стоката си при лоши условия.

Облагородяването на района не се ограничава само с изграждането на новото тържище. Предстои да бъде направен ремонт на тротоара, за да може пазаруването и зареждането на обектите да става лесно и удобно.

По нареждане на кмета Димитър Николов ще се работи за прокарването на безжичен интернет. Това предстои да бъде направено и на всички останали общински пазари в Бургас.

Новият пазар разполага с 13 обекта. 5 от тях са предназначени за услуги, а 8 за продажба на плодове и зеленчуци. Интересът към пазарните помещения е голям и всички вече са наети, отбелязват от общинската управа.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: