Нов асфалт за 60 млн. лв. в Бургас

remonti

Ремонти, строителство и поддръжка на пътната мрежа в Бургас ще струват 60 млн. лв. Сумата, която е без ДДС, е обявена от община Бургас в обществена поръчка за търсене на изпълнител, предаде „Е-Бургас“.

Той ще трябва да се ангажира с поддръжката на пътищата през следващите 4 години. Към пътната мрежа спадат и улиците, велоаелиете и тротоарите. Освен комплексите в централната част на града са включени и всички прилежащи квартали.

Община Бургас си запазва правото във всеки момент от изпълнението на настоящия договор да извършва лабораторни изследвания на всички видове вложени материали При неспазване на изискването по предходната точка изпълнителят е длъжен сам и за своя сметка да подмени вложените некачествени материали.

Отварянето на офертите на участниците ще стане на 19-февруари.

Строители.бг

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: