pixel

Непреходно строителство с красиви тухли

Endicott

През 1920 г. в окръг Джеферсън, Небраска, са открити богати находища на минерали. Тези минерали помагат за постигане на  цвета и блясъка на глинените тухли на Endicott. С тази екологична суровина, могат да се създадат разнообразни цветове със собствено изявление, които същевременно отговарят на дизайнерските намерения. За всички проекти се предлагат тухли със специална форма.

Тънката тухла Endicott има разнообразни и красиви цветови опции – включително автентични петна с цвят на желязо – които засилват въздействието на дизайна.

Endicott

Нищо не може да се сравни със здравината, стабилността и непреходността на строителството с тухли. Проектирани за целогодишно използвани търговски, жилищни приложения и реконструкции, глинените тухли Endicott създават зашеметяващи и здрави проекти.

Снимки: Endicott

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: