pixel

Най-големият мол у нас отваря врати в началото на септември

sofia ring mall

След като се забави строителството на най-големия търговски център в България, датата на неговото откриване вече е ясна. Първите клиенти Sofia Ring Mall ще посрещне на 4 септември. Молът се намира на Околовръстния път в съседно до мебелния магазин Ikea. Общото между двата обекта е компанията Fourlis Group, която представлява мебелния магазин у нас и е един от инвеститорите на търговския център. Другият инвеститор е Danaos Group. По предварителни данни се очаква двата магазина да привличат дневно по 40 000 клиенти.

Sofia Ring Mall ще е на три нива с общо 200 магазина. Ще бъдат представени както досега добре известни модни и търговски марки, така и нови за България брандове.

Източник: fakti.bg

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: