pixel

Мощна машина за различни приложения

Prebena

С такера за пирони за бетон и стомана PKT-8-RHC40 производителят на инструменти Prebena е разработил така наречения „нов силов пакет за директен монтаж“. Инструментът, оборудван с 18V батерия, е част от системата Cordless Alliance System (CAS), която понастоящем включва повече от 300 акумулаторни продукта на различни производители.

Такерът за бетон и стомана Prebena PKT-8-RHC40 обработва безпроблемно заредени в магазин пирони с диаметър до 40 мм, дори в твърди основи като бетон и стомана. За потребителя това дава значително предимство по отношение на времето и висока степен на гъвкавост в сравнение с конвенционалните процеси на закрепване, които изискват пробиване, почистване и дюбелиране. Иновативната технология PKT-Hybrid осигурява на такера голяма ударна сила и независимост от постоянно инсталиран енергиен източник. Инструментът работи с 18 V LiHD високоефективна батерия от системата Cordless Alliance System (CAS).

За различни работни процеси и основи

Prebena PKT-8-RHC40 носи марката „Произведено в Германия“ и може да се използва в най-различни сфери на дейност. В сухото строителство това включва закрепване на U-профили за гипсокартонни стени. При кофражните конструкции се заковават кофражни ограничители и държачи за армировка. При металните конструкции профилите и ламарините могат да се закрепват към стоманени конструкции. При електротехническите и водопроводните дейности кабелните държачи, кабелните канали или тръбните скоби могат да се закрепват сигурно и бързо към различни основи като стомана, бетон и зидария, за да се улесни инсталирането на кабели и тръби.

Prebena

Такерът е предназначен за използване на строителни обекти. Благодарение на компактния дизайн и голямата ударна сила работата с една ръка не е проблем. Регулирането на дълбочината и защитата от празен удар са стандартни. Уредът включва новите пирони Prebena тип RHC от 15 до 40 мм. Тези висококачествени пирони имат балистичен връх и са подходящи за най-тежките основи.

Три различни пневматични такера

В момента технологията Prebena PKT-Hybrid се състои от три различни пневматични акумулаторни такера. В допълнение към такера за бетон и стомана производителят на инструменти от Шотлен предлага такер за лентови гвоздеи с кръгла глава и такер за лентови гвоздеи с половин глава до 100 мм.

Снимки: Prebena

Строители Бг

Строители Бг е електронно издание, специализирано в областта на строителството. Специализираните статии разглеждат всички етапи от строителния процес и активните участници в него. Цел на изданието е да запознае читателите със спецификите на отделните процеси и да ги улесни в тяхната дейност. Предлагаме набор от професионални статии, категоризирани по раздели, където можете да прочетете за спецификите на отделните продукти и системи, представени в тях от водещите фирми в бранша.

Прочетете също: